Starta eget företag i Höganäs, Ängelholm & Hjärnarp med omnejd

Står du inför att starta eget företag i trakten kring Höganäs, Ängelholm och Hjärnarp? Att starta eget är en dröm för många. Vare sig du vill starta aktiebolag eller enskild firma så är det mycket att tänka på. Även lokala småföretag måste bokföra och registrera händelser på rätt sätt enligt gällande lagstiftning. Hur mycket det kostar, vilka avgifter du ska betala och hur du redovisar och deklarerar är sådant som jag kan hjälpa dig reda ut.

Viktigt med en affärsplan

Var ska du börja? Första steget vid uppstart av ett nytt företag är att ta fram en affärsplan. Den affärsplanen kan du sedan luta dig mot under hela processen fram tills dess att du kommit igång på allvar och driver ditt eget företag. Jag hjälper dig som vill starta nytt, men också dig som redan driver ett företag och behöver hjälp med allt från uppköp av lagerbolag till att expandera och registrera aktiebolag.

Registrera, ansöka och driva

Det är mycket att tänka på och genomföra när du ska starta ett företag. Utöver en bra affärsplan så ska du bland annat lämna in en skatte- och avgiftsanmälan, registrera företaget, bestämma bolagsform och välja företagsnamn. Det här kan jag som auktoriserad redovisningskonsult hjälpa dig med:

  • Utvärdera affärsplan
  • Köpa ett lagerbolag alternativt bilda ett nytt bolag
  • Finansiell rådgivning
  • Utveckla strategi för företagets verksamhet
  • Sätta rutiner för bokföring
  • Sköta deklarationer (inkomstdeklaration, skattedeklaration, momsdeklaration).

Vilka delar skulle du behöva hjälp med?

Kontakta mig på telefon: 073-434 35 64 eller via e-post: yvonne.kriborg@telia.com.

Min redovisningsbyrå har kontor i småbåtshamnen i Höganäs, och i Hjärnarp.

 

skatteverket.se

verksamt.se